Wachtwoord vergetenMaak een nieuwe gebruiker
  • Gratis levering > €35
  • Breed scala aan producten
  • Scherpe prijzen
  • Meer dan 40.000 industriële producten
Choose language

De robot

Het magazijn robot

In 2005 maakten we de eerste investeringen en in 2013 hebben we de Univeyor laadsysteem verdubbeld in ons magazijn. Met deze investering kunnen we behandelen meer dan 3000 orderlijnen in een normale 8 uur shift. We zijn nog steeds in volle expansie en willen ervoor zorgen dat we op de top van de vraag zijn.

Het Univeyor load systeem bestaat momenteel uit 2 lijnen die zijn 40 meter lang en 7 meter hoog. Het houdt 8.900 plastic trays die kunnen worden opgesplitst in maximaal 16 dozen. Wanneer vol, het bevat meer dan 30.000 verschillende armaturen in circa 33.000 dozen.

Het magazijn robot geeft ons tal van voordelen:

Goederen naar operator in plaats van de operator naar goederen. Dit vermindert de verpakking tijd aanzienlijk en leidt tot lagere kosten.

Zorgt voor een superieure ergonomie en werkomgeving voor de medewerkers.

Hoge capaciteit en 60-70% vermindering van de ruimte ten opzichte van een traditioneel magazijn leidt ook tot besparingen op de kosten.

4-5 keer sneller en foutloos plukken resulteert in een hogere levering nauwkeurigheid.

Eenvoudig en efficiënt warehouse control met automatische aan de gang tellen zorgt voor een volledige overzicht. 99% van alle bestellingen worden afgehandeld op dezelfde dag dat ze worden ontvangen.
Over ROYKON

Onze klanten betekenen alles. Het is die wij leven, dus customer care is ongelooflijk belangrijk.

De volgende zijn onze richtlijnen voor customer care:

Onze klanten worden geserveerd met hoffelijkheid en respect.

Wanneer we een bestelling van een klant ontvangt de goederen verzonden op dezelfde dag. Als dit niet mogelijk is, moet de klant geïnformeerd.

Zijn er items die worden nabesteld, zullen wij de klant informeren over de dezelfde dag en schrijf het op de factuur / pakbon. Vrachtkosten gefactureerde nooit wanneer we terug te sturen orders.

Navervej 8
DK-7000 Fredericia
CVR: DK 17 82 28 37
Tel.: +45 75 945 955
sales@roykon.com