Wachtwoord vergetenMaak een nieuwe gebruiker
  • Gratis levering > €35
  • Breed scala aan producten
  • Scherpe prijzen
  • Meer dan 40.000 industriële producten
Choose language

Over ons

ROYKON

is een nakomeling van de succesvolle Deense bedrijf Fittings Specialisten, die werd in 1994 opgericht door Finn Roy en Jens Rask.

Het oorspronkelijke bedrijf begon de verkoop van alleen roestvrijstalen hulpstukken, maar vandaag is een van de grootste Deense fittingen leveranciers, met veel verschillende producten van alle soorten en merken. Agressieve prijzen maken deel uit van de strategie die heeft geleid tot succes.

Met een scherp oog naar het structureren en investeringen in automatisering, dwz. het magazijn robot, werd het Deense moederbedrijf zo efficiënt, dat het idee om meer gebruik te maken van het system en gaan internationaal was geboren. Vandaar ROYKON ontstaan.

Onze structuur en automatisering is nu klaar om te schalen naar het volgende niveau en ons doel na te streven: foutloos leveringen zo snel als menselijk mogelijk is.

Over ROYKON

Onze klanten betekenen alles. Het is die wij leven, dus customer care is ongelooflijk belangrijk.

De volgende zijn onze richtlijnen voor customer care:

Onze klanten worden geserveerd met hoffelijkheid en respect.

Wanneer we een bestelling van een klant ontvangt de goederen verzonden op dezelfde dag. Als dit niet mogelijk is, moet de klant geïnformeerd.

Zijn er items die worden nabesteld, zullen wij de klant informeren over de dezelfde dag en schrijf het op de factuur / pakbon. Vrachtkosten gefactureerde nooit wanneer we terug te sturen orders.

Navervej 8
DK-7000 Fredericia
CVR: DK 17 82 28 37
Tel.: +45 75 945 955
sales@roykon.com