Wachtwoord vergetenMaak een nieuwe gebruiker
  • Gratis levering > €35
  • Breed scala aan producten
  • Scherpe prijzen
  • Meer dan 40.000 industriële producten
Choose language

Voorwaarden

VerkoopsvoorwaardenROYKON is een groothandel, te verkopen aan bedrijven alleen. Wij verkopen niet aan particulieren en aankoopopties op deze website zijn uitsluitend bedoeld voor registrered bedrijven. De eerste keer dat u bij ons koopt, u ons alle relevante informatie die nodig is voor het opzetten van een account, verzending van goederen en het verzenden van facturen. De informatie kan gebruikt worden om later in te loggen als geregistreerde klant.

Voor onze klanten de volgende voorwaarden zijn geldig:

Prijzen
De vermelde prijzen zijn ex. BTW, vracht, verpakking, plus douanerechten en andere rechten. Wij behouden ons het recht voor om de prijs te regelen als gevolg van valutaschommelingen, salaris-en materiële toeneemt, tot de volledige betaling is ontvangen, tenzij andere afspraken zijn gemaakt. Betaling voorwaarden staan ​​vermeld in de factuur. Indien de betaling niet is gemaakt volledig te zijner tijd, voegen we 2% rente per aangesneden maand. De geleverde goederen blijven eigendom van ROYKON totdat betaling heeft plaatsgevonden volledig.

Aanbiedingen en orderbevestiging
Aanbiedingen zijn geldig en bindend voor 30 dagen, tenzij anders aangegeven en aangeboden onder voorbehoud van niet verkocht. Als een klant wil speciale specificaties, die afwijken van ROYKON’s standaard specificaties, moet dit uitdrukkelijk schriftelijk worden. Else ROYKON is niet gebonden door deze.

Advies
ROYKON adviseert onze klanten om het beste van onze kennis en ervaring, en met betrekking tot informatie van de klant. ROYKON kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld, indien op een later tijdstip een andere oplossing beter was geweest.

Tekeningen en beschrijvingen
De rechten op alle tekeningen en technische bescheiden met betrekking tot producten of de productie van dezelfde, die worden overgedragen aan een klant uit ROYKON, voor of na enige overeenkomst, behoort tot ROYKON. Dergelijk materiaal mag niet zonder voorafgaande toestemming gebruikt worden voor andere doeleinden dan de installatie, start-up, de bediening en het onderhoud van producten. Zonder voorafgaande toestemming van ROYKON het materiaal mag niet worden gebruikt, gekopieerd, vermenigvuldigd of op andere manieren ter beschikking gesteld voor de derde persoon.

Matrijzen en andere tools, plus verzekering
Klant matrijzen en tools worden gemaakt op kosten van de klant en wordt bijgehouden door ROYKON zo stevig mogelijk, voor 5 jaar vanaf leveringsdatum. Onderhoud van matrijzen vindt plaats in overeenstemming met de overeenkomst, en op de klant kosten. Het is aan de klant om voldoende dekking hebben voor matrijzen en andere tools. ROYKON gebruikt geen klanten matrijzen en tools voor iets anders dan het produceren van de klant producten.

Goederen terugkeren
Alle standaard goederen kunnen worden geretourneerd binnen 14 dagen kosteloos. Als later dan 14 dagen, ROYKON zal aftrekken een 20% re-stocking fee op basis van de prijs van de geretourneerde goederen.
Goederen, die mogelijk kunnen worden geretourneerd, na overeenkomst:
- Speciale- en special bestelling goederen
- Aangebroken goederen
- Goederen, die meer dan 90 dagen geleden afgeleverd
Goederen die niet kunnen worden teruggezonden:
- Beschadigde goederen
- Buizen en slangen op lengte gesneden
Zie onder Leveringsvoorwaarden voor meer informatie over het retourneren van goederen.

Defecten
ROYKON behoudt zich het recht – in een periode van 12 opeenvolgende maanden na levering aan de klant heeft plaatsgevonden – te remediëren of te vervangen goederen. Remediëring of vervanging van goederen kan alleen plaatsvinden indien de klant heeft geklaagd onmiddellijk schriftelijk na de levering. De klant kosten in verband met de remediëring, zoals het verlies van de werking, de inkomsten en andere indirecte schade, kan geen beroep worden gedaan naar ROYKON.
Productaansprakelijkheid
ROYKON is slechts aansprakelijk voor schade aan goederen of andere geleverde diensten van ons, indien kan worden aangetoond dat de schade is veroorzaakt door een fout begaan door ROYKON, met inbegrip van onze medewerkers. ROYKON is niet verantwoordelijk voor het verlies van de werking, winstderving of andere indirecte schade bij de klant of derde persoon. In de mate dat we moeten worden belast met de verantwoordelijkheid ten aanzien van derde persoon, de klant is onderworpen aan ROYKON vrij van schade vast te houden.

Andere situaties en geschillen
Zoals voor andere situaties, gewone omstandigheden volgens Deense Handelsraad wetten geldig zijn.
De rechterlijke relatie tussen een klant en ROYKON wordt ook bestuurd door Deense wet. Locatie voor geschillen tussen een klant en ROYKON is Sø-og Handelsretten in Kopenhagen.


LeveringsvoorwaardenLevering, levertijd en vertraging
Levering is af magazijn tenzij anders is overeengekomen, en de verschepen is bij klanten voor rekening en risico. We maken gebruik van GLS als verlader voor bestellingen onder de 30Kg en standaard levering is binnen twee dagen. Levertijden zijn bij benadering, tenzij anders vermeld, en er zal geen recompensation van ROYKON in geval van vertraging zijn.

Verzendkosten:
Verkoop (meer dan) EUR 35: gratis verzending
Verkoop (minder dan) EUR 35: verzendkosten Euro 15 + minimumvergoeding Euro 10

Betalingsvoorwaarden:
De eerste order groter dan EUR 1000: alleen COD of vooruitbetaling
De eerste order minder dan EUR 1000: netto 8 dagen
Volgende bestellingen: 30 dagen netto (geen contante korting)
Factuur wordt altijd per email verzonden.

Terugzending:
Gebruik e-mail om ons te contacteren en geef een uitgebreide toelichting.
Vergeet niet te vermelden wie is uw contactpersoon, en uw accountgegevens voor restitutie.
Vergeet ook niet aan te sluiten een kopie van de factuur.
Wij regelen gratis ophaalservice. Producten zorgvuldig verpakken, wij kunnen niet terugkerende goederen accepteren, in geval van schade.
Wij informeren u van ontvangst van de geretourneerde goederen en geld overmaken naar uw opgegeven rekening.
Over ROYKON

Onze klanten betekenen alles. Het is die wij leven, dus customer care is ongelooflijk belangrijk.

De volgende zijn onze richtlijnen voor customer care:

Onze klanten worden geserveerd met hoffelijkheid en respect.

Wanneer we een bestelling van een klant ontvangt de goederen verzonden op dezelfde dag. Als dit niet mogelijk is, moet de klant geïnformeerd.

Zijn er items die worden nabesteld, zullen wij de klant informeren over de dezelfde dag en schrijf het op de factuur / pakbon. Vrachtkosten gefactureerde nooit wanneer we terug te sturen orders.

Navervej 8
DK-7000 Fredericia
CVR: DK 17 82 28 37
Tel.: +45 75 945 955
sales@roykon.com